اگر شما یک دانشجو هستید با دخل و خرج مشکلی روبه رو خواهید شد. باید به دنبال راه هایی باشید تا بتوانید پولی را پس انداز کنید که برای سالهای دانشگاه شما و بعد از آن بسیار مهم خواهد بود. برای کمک به شما 10 اشتباه مالی دانشجویی که رایج ترین هستند را اینجا نشان می دهیم.
10- طعمه شدن برای تکنیک های بازاریابی
فروشندگان جوان، مشتاق و جسور را از خارج دانشگاه مستقیما برای فریب شما استخدام می کنند تا وارد مذاکره برای یک کارت اعتباری یا برنامه ی بیمه ای شوید که واقعا به آن نیاز ندارید.
9- خرید یک محصول مالی از دوستی که یک نماینده ی فروش شده است
احساس اجبار برای خرید یک کالای کهنه ی مالی از یک دوست احساس سختی است اما اگر می توانید فقط به دوست تان «نه» بگویید؛ آنها باید بتوانند درک کنند!
8- پس انداز نکردن برای بازنشستگی
ورود به آن موقعیت ذهنی که درباره ی بازنشستگی فکر نکنید بسیار راحت است اما از سن حدودا سی سالگی (یا حتی شاید زودتر) نیاز به کنار گذاشتن کمی پول برای بعدها در زندگی دارید. به خاطر داشته باشید که: برای هر سالی که انتظار دارید این مقدار پول زیاد شود از این به بعد باید پس انداز کنید.
7- وام دانشجویی
حساب دخل و خرج را خوب کنترل کنید، و اگر برای ادمه ی زندگی تا زمان وام دانشجویی بعدی خود به پول نیاز دارید، یک وام کوتاه مدت بگیرید که بتوانید سریعا آن را پس بدهید.
6- صرفا برای حفظ موقعیت مالی خود ازدواج کنید
افرادی برای تضمین موقعیت های مالی خود ازدواج می کنند تا این موقعیت ها از بین نروند. مشکل اینجاست که ازدواج بسیاری از آنها به طلاق ختم می شود. اما ازدواج با دید باز خیلی هم خوب است .
5- بیسوادی مالی
ساده است: از رختخواب بیرون بیایید و در اینترنت کمی جستجو کنید.
4- تمرکز روی پول
در قرن 21 پول یک شاخص وضعیت اجتماعی هر شخص و نه فقط یک وسیله ی مناسب برای خرید کالاهااست با این وجود روی پول تمرکز نکنید زیرا موجب استرس های غیرضروری برای شما می شود.
3- ولخرجی
این یک مشکل بزرگ است. ازدیاد کارت های اعتباری و دیگر محصولات مالی باعث به وجود آمدن مردمی شده است که به شیوه ای پول خرج می کنند که بیش از درآمد آنها است. اما این یک روش ناپایدار برای زندگی کردن است و همان روشی است که بالاخره منجر به افول بازار مسکن در آمریکا شد.
2- سرمایه گذاری بد
در صورتی که پول کافی دارید فقط در بانک سرمایه گذاری کنید تا اگر سرمایه گذاری راضی کننده نبود بانک پول را به شما برگرداند. به خاطر داشته باشید: سرمایه گذاری دارای ریسک است. فقط اگر از عهده ی این خطر بر می آیید آن کار را انجام دهید.
1-برنامه ریزی نکردن
شما یک فرد موفق در امور مالی نخواهید شد مگر اینکه برای آینده ی خود برنامه ریزی کنید. این به این معنی است که مسئولیت پذیر باشید، با والدین تان، با پدربزرگ و مادربزرگ های خود، با بانک، با هر کسی که به شما اجازه می دهد تا سوالاتی درباره ی موضوعات مرتبط با پول از آنها بپرسید مشورت کنید،.
کارستان
اموزش | دانشجو | اقتصاد سرمایه