افرادی که کسب و کار شخصی خود را اداره می کنند ممکن است ساعات طولانی به کار مشغول بوده و این تعهد و اختصاص زمان برای اداره کارآمد و کسب موفقیت در کسب و کار ضروری است. به گزارش گروه بین الملل پول نیوز، از جمله ویژگی های کارآفرینان موفق می توان به نوآوری، هوشمندی و نگرش درست برای استخدام افراد مناسب اشاره کرد. این در شرایطی است که ویژگی ها و موارد بسیار زیاد دیگری در موفقیت کارآفرینان نقش دارند. برای موفقیت در فعالیت های حرفه ای خود نیازمند انرژی و استقامت بالایی هستید. افرادی که کسب و کار شخصی خود را اداره می کنند ممکن است ساعات طولانی به کار مشغول بوده و این تعهد و اختصاص زمان برای اداره کارآمد و کسب موفقیت در کسب و کار ضروری است.
از جمله ویژگی های کارآفرینان موفق می توان به موارد زیر اشاره کرد:
شور و اشتیاق
گفته می شود برای آن که موفق باشید باید کاری را انجام داده و در حوزه ای فعالیت کنید که مورد علاقه شما باشد. در بسیاری از موارد این مطلب درست است. بسیاری از صاحبان کسب و کار باید بنابر اجبار ساعات طولانی به کار مشغول باشند، اما نکته ای که موجب تسهیل این شرایط می شود، عشق ورزیدن آنها نسبت به کاری است که انجام می دهند.
این نکته از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده زیرا از فعالیت هایی که انجام می دهید، لذت برده و دیگر تنها این احساس که مشغول به کار هستید در شما شکل نمی گیرد. اگر محصولات و یا خدماتی که ارائه می کنید را دوست نداشته باشید، ممکن است انگیزه کافی برای انجام وظایف در شما ایجاد نشده و همچنین تاثیری منفی بر کارمندان و یا اعضای تیم خود داشته باشید.
رهبری
بی تردید، همه از مهارت های رهبری برخوردار نیستند. گفته می شود افرادی که از توانایی رهبری برخوردار هستند با این نوع شخصیت متولد می شوند. این افراد از توانایی ایجاد انگیزه و تشکیل یک تیم برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده برخوردار هستند. یک رهبر موفق قادر است اعتماد و احترام افراد تحت رهبری خود را کسب کند.
اگر از اخلاق کاری و مسئولیت پذیری قوی برخوردار باشید، این مساله می تواند انگیزه لازم برای پیروی اعضای تیم از این شیوه را ایجاد کند. اگر از دیدگاه کارمندان و اعضای تیم خود فرد سخت کوشی به نظر نرسید، به احتمال زیاد آنها نیز تمام توان خود را برای انجام وظایف و در نهایت کسب موفقیت کل مجموعه به کار نخواهند گرفت.
رقابت پذیری
کارآفرینان موفق تمایل بسیار زیادی دارند تا به چالش کشیده شوند. آنها دوست دارند شرکت خود را از هیچ بنا کرده و در نهایت شاهد موفقیت های روز افزون آن باشند. کارآفرینان موفق از رقابت پذیری بسیار بالایی برخوردار هستند. بی تردید، آغاز کسب و کار شخصی فعالیت پر چالشی محسوب می شود.
بر همین اساس، به روحیه رقابت پذیری برای کسب موفقیت در کسب و کار شخصی خود نیازمند هستید. باید در شرایط بسیار سخت و بحرانی، دیدگاهی مثبت نسبت به آینده داشته باشید. اگر بخشی از فعالیت های شما با مشکل مواجه شده باید توانایی ادامه مسیر و غلبه بر آن مشکل و یا انتخاب گزینه ای جایگزین برای آن را داشته باشید.
آینده نگری و نو اندیشی
هنگامی که کسب و کار شخصی خود را اداره می کنید باید همواره با نگاهی به آینده، آن چه را که در پس موانع و مشکلات و یا پیامدهای یک اقدام وجود دارند را شناسایی و در نظر بگیرید. شما نیازمند همراهی با جریان های موجود و آگاهی از چگونگی سازگاری با تغییراتی که رخ می دهند، هستید. در دنیای پیشرفته امروز، تغییرات به سرعت رخ می دهند و هر فردی نیازمند همراهی و سازگاری با برخی از جریان های بازار است.
برنامه ریزی
به عنوان یک کارآفرین موفق باید همواره برنامه ریزی های لازم برای انجام فعالیت های خود را از پیش انجام داده باشید. نسبت به شناخت از اهداف خود اطمینان حاصل کرده و پس از تحقق هر کدام می توانید در مسیر دستیابی به اهداف بعدی حرکت کنید. البته، این نکته را به خاطر بسپارید که پس از تحقق هر هدف یک جایزه کوچک برای خود و یا اعضای تیمتان در نظر بگیرید تا انگیزه لازم برای ادامه مسیر هم در شما و هم در آنها ایجاد شود.
کارستان
ویژه کارآفرینان و مدیران | مهارتهای ضروری مدیران | فنون موفقیت تحصیلی و اجتماعی