دیجیتال مارکتینگ چیست؟
تعاریف مختلفی برای دیجیتال مارکتینگ وجود دارد، اما بهطور کلی، بازاریابی اینترنتی به مجموعه فعالیتها برای ترویج یا فروش محصولات، سرویسها یا خدماتی بربستر اینترنت .......
ادامه مطلب در پیام بعدی ....
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
تعاریف مختلفی برای دیجیتال مارکتینگ وجود دارد، اما بهطور کلی، بازاریابی اینترنتی به مجموعه فعالیتها برای ترویج یا فروش محصولات، سرویسها یا خدماتی بربستر اینترنت گفته میشود، درواقع به بازاریابی که در فضای اینترنت صورت میگیرد، دیجیتال مارکتینگ می گویند.
در حالی که به پایان نوزدهمین سال از قرن بیستویکم میلادی نزدیک میشویم، سرعت رشد و پیشرفت فناوری همچنان با روندی صعودی در حال افزایش است، در چندین سال اخیر سبک زندگی و روش کار مردم جهان تغییرات بسیار گستردهای داشته و نمیتوان مشخص کرد که تا چند سال آینده، زندگی انسانها به چه سمت و سویی حرکت خواهد کرد. تاثیر لوازم هوشمند، اینترنت و فضای مجازی بیش از آنچه تصور میشد، بر جزئیات زندگی مردم در سراسر جهان نمود پیدا کرده و به همین جهت تعاریف جدیدی نیز بهوجود آمده است که شاید تا ۱۰ یا ۲۰ سال گذشته، اصلا وجود نداشت.
به عنوان مثال با رشد روزافزون استفاده کاربران از اینترنت، تبلیغات و بازاریابی بر بستر این شبکه جهانی در حال حاضر یکی از تخصصیترین و پردرآمدترین مشاغل محسوب میشود که تا قبل از سال ۲۰۰۰ توجه خاصی به آن نمیشد و دلیل آن عدم فراگیر بودن اینترنت مانند سالهای اخیر است. در این روزها دیگر همه افراد حداقل یک حسابکاربری در یکی از شبکههای مجازی دارند و هر روز دقایقی به شبکه مجازی مورد علاقه خود سر میزنند، مدت زمان استفاده مردم از اینترنت به شدت افزایش پیدا کرده و رقابت سایتهای اینترنتی برای رشد تعداد مخاطبان خود، به جنگی تمام عیار تبدیل شده است. همانطور که گفته شد این تغییرات موجب شده تا مفاهیمی جدید و مشاغل تازهای به زندگی انسانها وارد شود و سبک زندگی مردم را دگرگون کند.
یکی از مهمترین تخصصهای فعلی که نام آن را زیاد میشنویم، دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی است، دیجیتال مارکتینگ تعریف سادهای دارد، اما راهها و رشوهای آن کمی پیچیده است و به ذهنی خلاق و آشنا به اینترنت و فضای مجازی نیاز دارد، در طی دو گزارش قصد داریم تا به صورت مختصر و با زبانی ساده به تعریف دیجیتال مارکتینگ، اهداف آن، مبانی کار و در نهایت روشهای متداول اجرای دیجیتال مارکتینگ بپردازیم، با ما همراه باشید:
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
تعاریف مختلفی برای دیجیتال مارکتینگ وجود دارد، اما بهطور کلی، بازاریابی اینترنتی به مجموعه فعالیتها برای ترویج یا فروش محصولات، سرویسها یا خدماتی بربستر اینترنت گفته میشود، درواقع به بازاریابی که در فضای اینترنت صورت میگیرد، دیجیتال مارکتینگ میگویند.
دردنیای امروز، تبلیغات تلوزیونی، بیلبوردها، تبلیغات خیابانی، تلفنی یا حضوری دیگر تنها راههای جذب مشتری محسوب نمیشوند، مردم حال بیش از پیش زمان خود را در اینترنت و فضای مجازی میگذرانند و به همین جهت، این بستر به مکان بسیار مناسبی برای بازاریابی تبدیل شده است.
البته بازاریابی اینترنتی کمی پیچیدهتر و تخصصیتر از بازاریابی در دنیای واقعی است، شاید بیش از ۵۰ درصد تاثیرگذاری افراد در دنیای واقعی، چهرهای مناسب و زبانی شیوا باشد که با اشاره به مهمترین ویژگیها یا خدمات ارائه داده شده، باعث جذب افراد میشود، اما در دنیای مجازی انواع بازاریابی و روشهای بازاریابی تنوع بیشتری دارد و دانش تخصصی بیشتری را نیز میطلبد، اما در کار بازاریابی، حال به هر شکلی، تجربه یکی از مهمترین عوامل برای موفقیت در جذب مشتری یا افزایش مخاطب محسوب میشود.
دیجیتال مارکتینگ به چه صورت کار میکند و مزایای آن چیست؟
شاید هنگامی که نام بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ را میشنوید تنها به تبلیغات موجود در سایتهای مختلف یا صفحات و کانالهای فضای مجازی فکر کنید، اما در واقع این نوع بازاریابی یکی از سادهترین روشهای بازاریابی اینترنتی محسوب میشود، انواع زیادی از بازاریابی دیجیتالی به شکلی تخصصی اجرا شده که کاربران اصلا متوجه آن نمیشوند، نکته مهم آن است که بازاریابی به معنی تبلیغات نیست، به همین دلیل بسیاری از انواع بازاریابیهای اینترنتی بدون تبلیغ یا ارائه مطلبی انجام میگیرد، این روشها بخش تخصصیتر و پیچیدهتر بازاریابی اینترنتی هستند که در بخش دوم گزارش با آنها آشنا میشویم.
اما به طور کلی بازاریابی اینترنتی همان بازاریابی مرسوم است که در نهایت به فروش محصولات یا سرویسها و خدمات شرکتها منجر میشود، در دنیای مجازی مهمترین راه کسب درآمد افزایش مخاطبان است، به همین جهت قبل از هرچیزی داشتن یک سایت پویا با مطالب مفید و کاربردی، یک کانال جذاب یا یک صفحه با اطلاعات تخصصی در شبکههای مجازی، به جذب مخاطبان کمک میکند، پس از این موارد، تبلیغات و دیگر روشهای بازاریابی اینترنتی باید مورد استفاده قرار بگیرد، در واقع تا زمانی که خدمات خوبی ارائه نشود، تبلیغات و بازاریابی گسترده تاثیر چندانی نخواهد داشت.
دو مزیت اصلی دیجیتال مارکتینگ نسبت به بازاریابیهای سنتی چیست؟
صرفهجویی در زمان و هزینه
در بازاریابی سنتی به تیم گسترده و متشکل از افراد زیادی نیاز دارید که هر کدام وظیفهای را برعهده خواهند گرفت، در بازاریابی دیجیتال اینگونه نیست، گاهی حتی یک نفر میتواند تمام نیازهای یک سایت را از نظر بازاریابی برآورده کند و به این ترتیب هزینه نهایی کاهش پیدا میکند. بهطور مثال ساخت یک تبلیغات تلوزیونی چقدر هزینه دارد؟ در کنار آن پخش آن از شبکههای اصلی و پرطرفدار خود یک هزینه جداگانه و سرسامآور خواهد داشت، اما در دنیای مجازی ساخت یک کلیپ کوتاه تبلیغاتی و انتشار آن در برخی موارد کمتر از ۳۰ درصد یک تبلیغات تلویزیونی تمام میشود که بازدهی بسیار بیشتری دارد و به نفع شرکت تبلیغ کننده خواهد بود.
جذب مخاطب تخصصی
در بازاریابی سنتی جذب مشتریان مناسب کسبوکار شرکت بسیار دشوار است، البته این مورد درباره تمام کسبوکارها صادق نیست، اما بهطور کلی یافتن مشتریان تخصصی در فضای مجازی بسیار آسان است. بهطور مثال فرض کنید یک فروشنده کنسول بازی یا لوازم جانبی آن با تبلیغ در سایتهای تخصصی گیم و بازی میتواند بهراحتی خدمات خود را برای هزاران جوان و نوجوانی که به این حوزه علاقهمند هستند و روزانه از مطالب آن سایت استفاده میکنند، به نمایش بگذارد، یا یک سایت آشپزی مکان بسیار مناسبی برای تبلیغ فروش لوازم آشپزخانه، کلاسهای هنری و تخصصی برای بانوان است، یافت مخاطب هدف با این تعداد گسترده در دنیای واقعی بسیار سخت است.
در این گزارش به توضیح مفاهیم و مزیتهای دیجیتال مارکتینگ پرداختیم، اما در گزارش بعدی انواع بازاریابی اینترنتی و روشهای انجام آن را بازگو خواهیم کرد.
سامانه پیگیری مشکلات استارت آپها و کسبوکارهای مجازی راهاندازی شد.
این سامانه میتواند کمک حالی باشد برای دردسرهای ناتمام اکوسیستم استارت آپی با بخشهای مختلف حاکمیتی و دولتی. در این سامانه به تمامی افرادی که مشکلاتشان را ثبت کنند یک کد پیگیری اعطا شده که از طریق آن میتوانند تک تک مراحل سپری شده برای پیگیری حل مشکلشان را رصد کنند.
به گزارش ایران هشدار - اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی با هدف حمایت از کسب و کارهای اینترنتی و استارتاپ ها اقدام به راه اندازی سامانه ثبت و پیگیری مشکلات کسب و کارهای مجازی و استارتاپ های این حوزه نموده است. در این سامانه تمامی کسبوکارها فارغ از اینکه عضو این اتحادیه باشند یا نباشند میتوانند مشکلات خود در مواجهه با سازمانهای دولتی و حاکمیتی را ثبت کرده و آن را پیگیری نمایند.
«رضا الفت نسب» سخنگو اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی در گفتگوی خود با دیجیاتو عنوان میکند که از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲۲۰۰ نامه از سوی این اتحادیه به دستگاهها و سازمانهای مختلف نوشته شده و با این حجم زیاد از شکایات و پیگیریها تصمیم بر این شد که یک سامانه مجزا و جامع برای رسیدگی به این امور تاسیس شود:
«این سامانه میتواند کمک حالی باشد برای دردسرهای ناتمام اکوسیستم استارت آپی با بخشهای مختلف حاکمیتی و دولتی. در این سامانه به تمامی افرادی که مشکلاتشان را ثبت کنند یک کد پیگیری اعطا شده که از طریق آن میتوانند تک تک مراحل سپری شده برای پیگیری حل مشکلشان را رصد کنند.»
الفت نسب تاکید میکند که این سامانه در راستای شفافسازی قصد دارد تا به زودی در پایان هر ماه اسامی بیشترین سازمانهایی که بیشترین مشارکت و همکاری را داشتهاند منتشر کند و از آنسو اسامی سازمانها و نهادهایی که کمترین مشارکت و مساعدت را نیز منتشر سازند. به گفته الفت نسب این کار در راستای شعار شفافیت دولت جدید انجام شده تا همه چیز برای همه مردم روشن باشد.
سخنگوی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی بیشترین تعداد نامه رد و بدل شده بین این مجموعه و نهادهای دولتی را مرتبط با اداره امکان برای رفع فک پلمب شرکتها میداند و ریشه این بسته شدن را در شکایات نهادهای مختلف میبیند:
«دیده شده که فرماندار یک شهر در تمامی سطح معابر شهر پوسترها و بنرهایی علیه کسبوکارهای اینترنتی منتشر میکند. این موضوعات باید حل و فصل شوندتا به این اکوسیستم ضربه نخورد.»
سامانه پیگیری مشکلات استارت آپها
الفت نسب همچنین درباره شکایت کسبوکارهای نوپا از یکدیگر نیز اشاره دارد و با اینکه این موضوع را در ابعاد انگشت شماری میداند اما میگوید برای حل این موضوعات نیز حل اختلافی برای این دوستان در نظر گرفته شده است. به گفته او اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی در این موضوعات نیز ورود پیدا میکند تا مشکلی در اکوسیستم استارت آپی کشور نباشد.
بازبینی نماد اعتماد الکترونیکی در دستور کار قرار گرفت.
رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی عنوان کرد که مأموریت اصلی این مرکز در سال آینده استانداردسازی خدمات تجارت الکترونیکی است و مهندسی و بازبینی نماد اعتماد الکترونیکی در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایران هشدار، گسترش تجارت الکترونیک در کشور نهادهای حاکمیتی را بهمنظور قانونگذاری و نظارت بر نحوه فعالیت کسب و کارهای جدید بهعنوان یکی از ستونهای اقتصادی ایجاد کرد که از جمله مهمترین این سازمانها مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت با مجوز حاکمیتی ای نماد بهعنوان مجوز ضروری برای فعالیت قانونی در حوزه کسب و کارهای آنلاین است.
نماد اعتماد الکترونیک مجوز و نشانی از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت است که بهعنوان تأییدیه به فعالیتهای تجاری قانونمند در فضای مجازی که صاحب امتیاز آن احراز صلاحیت شده، اعطا میشو و در واقع یکی از مجوزهای اصلی در کنار پروانه کسب برای فعالیت کسب و کارها در فضای مجازی محسوب میشود؛ نماد اعتماد الکترونیکی در واقع مجوز عمومی کسب و کارها در اینترنت و نشانه قانونی بودن فعالیت کسب و کار اینترنتی است که صرف نظر از رشته و تخصص کسب و کارها بهعنوان نماد اعتماد به آنها میبایست بهعنوان الزام دریافت شود، بر اساس آخرین آمار تا به امروز حدود ۵۰۰۰۰ کسب و کار نسبت به دریافت نماد اعتماد اقدام نمودهاند و این نماد یک مجوز برای ارائه برخی خدمات به کسب و کارها در حوزه تجارت الکترونیک از جمله خدمات پرداخت است و افرادی که این نماد را داشته باشند میتوانند بهصورت قانونی از خدمات پرداخت استفاده کنند و این مرکز تسهیلاتی را نیز برای صاحبان نماد با همکاری شرکتهای پرداخت الکترونیک در نظر گرفته است.
این نماد با هدف اعتمادسازی و رسمیت دهی به فعالیت کسب و کارهای اینترنتی و حمایت از حقوق مصرف کننده و جلوگیری از آسیبهای احتمالی در ابعاد مختلف اعم از امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تشکیل شد اما برخی از کسب و کارها با جعل این نماد و از سویی دیگر تعلق نماد اعتماد الکترونیک از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیک به برخی کسب و کارهای ناسالم بدون نظارت دورهای مشکلات بزرگی را ایجاد کرد که از جمله آنها باید به سکه ثامن اشاره داشت؛ بر همین اساس بسیاری از کارشناسان حوزه تجارت الکترونیک اعتقاد دارند باید در زمینه اعطای نماد و نظارت بر این مجوز در کسب و کارها تغییراتی زیرساختی و مهم انجام شود که سازمان توسعه تجارت الکترونیک نیز اعلام کرده بود تا در این راستا تلاش و فعالیتهایی را شروع کرده است.
مهندسی و بازبینی نماد اعتماد الکترونیکی در دستور کار قرار گرفت
در همین خصوص علی رهبری، رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی درباره بازبینی در روند نماد اعتماد الکترونیک به خبرنگار ایبِنا گفت:
مأموریت اصلی مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت در سال آینده استانداردسازی خدمات تجارت الکترونیکی است و در این زمینه از نظرات کارشناسان استفاده شده و از انتقادات و پیشنهادات فعالان اکوسیستم و کارشناسان استقبال میشود؛ در حال حاضر برای رفع مشکلات ای نماد، سامانهای نما اعتماد الکترونیکی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک بازبینی و مهندسی شده و هدف سازمان رتبه بندی نماد و اعطای نماد بر اساس نحوه فعالیت و وضعیت شرکتهای تجارت الکترونیکی است.
وی افزود:
در زمینه نماد اعتماد الکترونیک تا به امروز مشکلاتی وجود داشته و مرکز توسعه تجارت الکترونیک به دنبال تسهیل و نظارت جدی و با دقت بالا برای دریافتکنندگان نماد اعتماد الکترونیکی بهمنظور نظارت بر فعالیت کسب و کارهای آنلاین و جلوگیری از هرگونه مشکلی برای کسب و کارها و مشتریان آنها است.
امید است این بروزرسانی، کسب و کارهای حوزه ارهای دیجیتال و بلاک چین را نیز مدنظر قرارداده و سازوکاری جهت اعتبار سنجی و اعطای مجوز به این کسب و کارهای نوپا در نظر گرفته و طراحی شود.
📌ستاری در اختتامیه یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران:
🔸 مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب توجهی ویژه به جوانان خلاق، فناوری، نوآوری و شرکت های دانش بنیان دارند.
🔸 بیش از 1500 ایده نوآورانه و بکر در قالب چند جلد کتاب توسط معاونت علمی و فناوری منتشر شده و به بیان ایدههای نوآورانه در حوزههای گوناگون پرداخته است. تعداد بسیاری از این ایدهها تکرارنشده منحصر و به فردند و توجه استارتاپیها به این ایدهها، میتواند یک کسب و کار نوآورانه و موفق را پرو بال دهد
🔸کسب و کارهای سنتی باید به جای مقابله، راه موفقیت خود را در چگونگی حمایت و همراهی استارتاپها جستوجو کند.
🔸دولت باید محیطی ایجاد کند که شرکتهای دانشبنیان و استارتاپ ها بدون کمترین مانع و دغدغه در مسیر حل مشکلات با ساختهپرداخته کردن ایدههای نوآورانه گام بردارند
🔸استارتاپهای خدماتی بازار فوق العادهای در اختیار دارند چراکه بخش توزیع و خدمات عموماً به رانت نفتی وابسته بوده است
🔸 شهردارها به این باور رسیدهاند که مردم هستند که با نوآوری و خلاقیتشان، مشکلات را حل میکنند.
air.ir/ZmqLZ1
بهره گیری از تجربیات ارزشمند کارآفرین های برجسته کشور
هر ساله در همسو، تعدادی از بهترین کارآفرین های کشور در حوزه ی استارتاپی و غیراستارتاپی برای انتقال تجربه به کرج دعوت می شوند. در یک پنل گفتگو، کارشناس-مجری با شناخت دقیق از نیازهای جامعه استارتاپی به طراحی سوالات بسیار کاربردی از مهمان ها می پردازد. بعد از گفتگو نیز فرصت ارتباط مستقیم با مهمان برنامه و پرسش سوالات اختصاصی تر برای حضار وجود خواهد داشت.
بهترین فرصت توسعه ارتباطات در طول سال
در طول 4 سال فعالیت استارتاپی استان البرز، این اولین بار است که یک رویداد استارتاپی در سالن 1400 نفره ی نژاد فلاح برگزار می شود. با حضور در این جمع بزرگ به متخصصین حوزه های مختلف، سرمایه گذاران، کارآفرین های استارتاپی و غیراستارتاپی، مدیران مراکز شتابدهی، مسئولین استانی و شهری و سایر علاقمندان دسترسی داشته و ضمن تبادل تجربه می توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم. علاوه بر البرزی ها، عزیزانی از تهران و سایر شهرهای کشور از این رویداد به عنوان فرصتی برای ارتباط با بخش های مختلف جامعه استارتاپی کرج استفاده می کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت: هیچ محدودیتی در حمایت از استارتاپها نداریم
🔹باور ما هم این است که استارتاپها باعث اشتغال بیشتر در کشور خواهند شد. کسب و کارهای انقلاب چهارم صنعتی و الزامات آن مانند اینترنت زندگی را دگرگون میکند و اگر بسرعت تلاش نکنیم در همه زمینهها مشکل خواهیم داشت. /عصرایران
۶ هزار میلیارد تسهیلات برای استارت آپها پرداخت شده است
اقتصاد نیوز: معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این که راه اندازی فین تکها در حوزه کسب و کارهای نوین اینترنتی-مالی، تحول در نظام نظارتی و مالی را ایجاد کرده است از پرداخت ۶ هزار میلیارد تسهیلات برای استارت آپها خبر داد.
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از تسنیم؛ معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ارتباط تصویری با تحریریه بخش خبری 21 شبکه یک سیما گفت: در 2 سال گذشته راه اندازی فین تک ها را در حوزه کسب و کارهای نوین اینترنتی مالی داشتیم و تحول در نظام نظارتی و مالی در حال ایجاد است.
وی درباره حمایت بانکی و مالی از صاحبان کسب و کارهای نوین یا استارت آپ ها با بیان اینکه در چند سال گذشته تعامل خوبی را با نظام بانکی داشتیم، افزود: این تعامل هر سال افزایش یافته است .
علیرضا دلیری ادامه داد : نظام بانکی در گذشته کسب و کارهای نوین را حوزه خطرپذیر می دانست و از آن حمایت نمی کرد اما در 2 تا 3 سال گذشته هماهنگی خوبی را ایجاد کرد.
دلیری با بیان اینکه در 2 سال گذشته بیش از 25 تا 30 فین تک در حوزه مالی داشتیم، گفت : این خدمت موجب می شود مردم، سریع تر به جابجایی مالی دسترسی داشته باشند.
وی اضافه کرد : رشد استفاده از استارت آپ های مالی ، رشد چند برابری است و امسال در مقایسه با پارسال بیش از 2 برابر شده است.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت : جلسات خوبی با رئیس کل بانک مرکزی داشتیم و تلاش می کنیم حوزه کسب و کارهای نوین یا استارت آپ ها را رونق بدهیم و خدمات مالی را در آینده نه چندان دور در بستر بلاک چین قرار دهیم و مردم در همه نقاط کشور انواع خدمات مالی را دریافت کنند و ضرورتی برای مراجعه حضوری مردم به بانک ها نباشد.
دلیری افزود: امیدواریم با استارت آپ های نوین در سیستم سنتی بانک ها تحول ایجاد کنیم.
پیام رسانهای فیس بوک مسنجر، واتس اپ و اینستاگرام با هم ادغام میشوند
🔹مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک پروژهای را در دست اجرا دارد تا زیرساختهای پیامرسانهای اینستاگرام، فیسبوک مسنجر و واتس اپ را یکپارچه کند و به نوعی آنها را ترکیب کند.
🔹نیویورک تایمز جمعه ۵ بهمن به نقل از منابعی از داخل فیسبوک گزارش داد که اگر چه این پیام رسانها به نوعی با هم ادغام خواهند شد، اما به طور مستقل نیز به سرویس دهی خود ادامه خواهند داد.
🔹فیسبوک که مالک هر سه اپلیکیشن است در حال حاضر در این پروژه مشغول کار روی نحوه رمزگذاری برای پیامها است. پس از این ادغام، کاربران فیسبوک برای مثال قادر خواهند بود برای کاربرانی که فقط در واتس اپ حساب کاربری دارند، پیام بفرستند.
پرداخت ۶ هزار میلیارد تسهیلات برای استارت آپها
پرداخت ۶ هزار میلیارد تسهیلات برای استارت آپها
جلساتی خوبی با رئیس کل بانک مرکزی داشتیم و تلاش می کنیم حوزه کسب و کارهای نوین یا استارت آپ ها را رونق بدهیم و خدمات مالی را در آینده نه چندان دور در بستر بلاک چین قرار دهیم و مردم در همه نقاط کشور انواع خدمات مالی را دریافت کنند و ضرورتی برای مراجعه حضوری مردم به بانک ها نباشد.
به گزارش ایران هشدار - راه اندازی فین تکها در حوزه کسب و کارهای نوین اینترنتی-مالی، تحول در نظام نظارتی و مالی را ایجاد کرده است.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در 2 سال گذشته راه اندازی فین تک ها را در حوزه کسب و کارهای نوین اینترنتی مالی داشتیم و تحول در نظام نظارتی و مالی در حال ایجاد است.
وی درباره حمایت بانکی و مالی از صاحبان کسب و کارهای نوین یا استارت آپ ها با بیان اینکه در چند سال گذشته تعامل خوبی را با نظام بانکی داشتیم، افزود: این تعامل هر سال افزایش یافته است .
علیرضا دلیری ادامه داد : نظام بانکی در گذشته کسب و کارهای نوین را حوزه خطرپذیر می دانست و از آن حمایت نمی کرد اما در 2 تا 3 سال گذشته هماهنگی خوبی را ایجاد کرد.
دلیری با بیان اینکه در 2 سال گذشته بیش از 25 تا 30 فین تک در حوزه مالی داشتیم، گفت : این خدمت موجب می شود مردم، سریع تر به جابجایی مالی دسترسی داشته باشند.
وی اضافه کرد : رشد استفاده از استارت آپ های مالی ، رشد چند برابری است و امسال در مقایسه با پارسال بیش از 2 برابر شده است.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت : جلساتی خوبی با رئیس کل بانک مرکزی داشتیم و تلاش می کنیم حوزه کسب و کارهای نوین یا استارت آپ ها را رونق بدهیم و خدمات مالی را در آینده نه چندان دور در بستر بلاک چین قرار دهیم و مردم در همه نقاط کشور انواع خدمات مالی را دریافت کنند و ضرورتی برای مراجعه حضوری مردم به بانک ها نباشد.
دلیری افزود: امیدواریم با استارت آپ های نوین در سیستم سنتی بانک ها تحول ایجاد کنیم.
سامانه پست کتاب رونمایی شد.
سامانه پست کتاب با حضور نیکنام حسینیپور مدیرعامل موسسه خانه کتاب و محمد احمدی معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست طی مراسمی در سرای اهل قلم رونمایی شد.
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، معاون فنی و بازرگانی در این مراسم که عصر روز سه شنبه برگزار شد، گفت: امروز شاهد اقدامی موثر در راستای توسعه فرهنگی به عنوان عاملی موثر در توسعه کشور و ارایه خدمات پستی ارزان به ناشران، کتابفروشان و فعالات حوزه نشر کتاب هستیم.
احمدی با اشاره به حمایت اجتماعی پست در دنیا از مرسولات فرهنگی، افزود: پست جمهوری اسلامی ایران نیز همواره حامی کتاب و روزنامه به عنوان دو مولفه مهم و تاثیرگذار فرهنگی است و حتی در این زمینه تخفیفاتی را فراتر از تخفیفات جهانی، برای این گروه از مرسولات در نظر دارد.
وی بر استفاده از بستر فناوری اطلاعات به منظور رونق بازار کتاب و کتابخوانی تاکید کرد و اظهار داشت: استفاده از این فضا ارایه خدمات پستی را آسان تر کرده و به آن سرعت می بخشد.
معاون فنی و بازرگانی مدیرعامل همچنین گفت: با راه اندازی سامانه پست کتاب، فعالان عرصه نشر و کتاب می توانند با مراجعه به واحدهای پستی از خدمات پشتیبانی این سرویس نیز بهره مند شوند.
گفتنی است، عضویت در این سامانه رایگان است و خدمات پستی با تخفیف ویژه ارایه می شود. مراحل عضویت، ثبت نام و دریافت پنل پستی در سامانه خانه کتاب به آدرس www.ketab.ir تشریح شده است. این سامانه یک پیشخوان مجازی پستی 24 ساعته است که کاربران می توانند تمامی مرسولات پستی را با تخفیف ویژه از طریق شبکۀ پستی ارسال نمایند.
تمامی مرسولات به صورت روزانه از محل اعلامی توسط فروشگاه ها جمع آوری و در اسرع وقت ارسال می شود.
بازدید رییس جمهور از کسب و کارهای آینده با حضور آذری جهرمی
-رییس جمهور صبح امروز با حضور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از نمایشگاه کسب و کارهای آینده بازدید کرد.
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز با حضور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدا با توضیحات محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از نمایشگاه کسب و کارهای این حوزه بازدید کرد.
در این بازدید با توضیح متخصصان و مدیران این عرصه در جریان چگونگی حوزههای گوناگون این کسب و کارها، استار تاپهای فعال ایرانی در این حوزهها و روند برنامهریزیها و اقدامات انجام شده در راستای توسعه این مشاغل قرار گرفت.
نمایشگاه «کسب و کارهای آینده» با توجه به ضرورت طرح موضوعات ملموس از کاربرد فناوری های روز دنیا، سناریو چیدمان حوزه های موضوعی از شهر هوشمند و نقشه و با طرح فناوریهای مالی، کسب و کارهای فضا پایه، گردشگری هوشمند، صنایع خلاق در بخش کاربردهای فناوری شروع و در ادامه با ارائه فناوری های هوش مصنوعی و تحلیل داده، رایانش ابری، اینترنت اشیا و رمز ارزها و زنجیره بلوک به پایان می رسد.
رئیس جمهور پس از این بازدید، نشستی با وزیر، معاونان و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار کرد.
💠 با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی "نخستین رویداد کارآفرینی و فناوری شهر خوب" برگزار میشود.
✅ محورهای اصلی این رویداد
🔹آب
🔸بهداشت و سلامت
🔹انرژی محیط زیست
🔸حمل و نقل و ترافیک
🔹صنایع و کسب و کارهای بومی
📌 تاریخ و محل برگزاری:
🗓۸ تا ۱۰ اسفند ۹۷
📍 دانشگاه کاشان
✳️ لینک ثبت نام 👇
🌐 www.kashanidea.ir
شیائومی بر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا تمرکز میکند
خبرهای فوری: شیائومی اعلام کرده که قصد دارد مبلغی معادل ۱.۴۵۷ میلیون دلار را در زمینه فناوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیا سرمایه گذاری کند
به گزارش بخش فناوری سایت خبرهای فوری، لی جون – مدیر ارشد اجرایی و موسس شرکت شیائومی – که یکی از بزرگترین غول های تکنولوژی چینی نوظهور در عرصه فناوری به شمار میرود، به تازگی اعلام کرده است که این شرکت قصد دارد تا پنج سال آینده مبلغی معادل ۱.۴۵۷ میلیون دلار را در زمینه توسعه فناوریهای نوینی همچون اینترنت اشیا و هوش مصنوعی سرمایهگذاری کند.
اینترنت اشیا و شهر هوشمند عباراتی هستند که این روزها در فضای مجازی زیاد به گوش کاربران می خورد. باید گفت که اینترنت اشیا به کاربران ساکن در شهرهای هوشمند این امکان را میدهد تا با استفاده از دستگاههای الکترونیکی و هوشمند خود به کارها و فعالیتهای روزمره خود بپردازند و این امر در زمینههایی همچون انرژی، حمل و نقل، صنعت، بهداشت و درمان، ساخت و ساز، خانه و شهر هوشمند نقش پررنگ و بسزایی ایفا خواهد کرد. اینترنت اشیاء (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استانداردی با یکدیگر در ارتباطند. این سیستم جدید کنترل از راه دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاهها، امروزه در کشورهای توسعهیافتهای همچون کره جنوبی در سیستمهای اداری و همچنین وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
بر اساس گزارش های قبلی، سریعترین نرخ رشد در عرصه اینترنت اشیا به کشور چین تعلق دارد که قرار است تا سال ۲۰۲۰ میلادی مجموع کل دستگاههای متصل به اینترنت اشیا در چین به عدد هشت میلیارد دستگاه برسد.
با اینکه در سالهای اخیر، شیائومی روند رو به رشد و عملکرد موفقیت آمیزی در زمینه عرضه و فروش گوشیهای هوشمند در بازارهای جهانی را به نام خود به ثبت رسانده است، اما حالا با رکود بازارهای موبایل به نظر میرسد که تمرکز و توجه شرکتهای غولهای تکنولوژی و تولیدکنندگان گوشی به سمت و سوی فناوریهای دیگری همچون هوش مصنوعی و اینترنت اشیا سوق داده شده است.
این شرکت در آخرین گزارش خود اعلام کرده است که در حال حاضر بالغ بر ۱۳۲ میلیون گجت هوشمند و دستگاه متصل به اینترنت اشیا در جهان به این برند تعلق دارند که بیش از ۲۰ میلیون نفر کاربر فعال روزانه مبتنی بر پلتفرمIoT مصرف کنندگان به آن متصل بوده و از خدمات آن بهره می برند. /ایسنا
بیشترین آمار بازگشت نخبگان مربوط به استارتاپهاست
لازمه اساسی پاگرفتن کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپی مساعد بودن زیست بوم کسب و کار است؛ محیط اجتماعی و کسب و کار استان باید زایشگاه ایدههای نوآورانه و گلخانه رشددهنده بذرهای استارتاپی باشد؛
به گزارش ایران هشدار - معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه خلق نوآوری کار بخش خصوصی است و ساختار دولت ظرفیت و سازگاری لازم را برای پویایی و خلاقیت ندارد، گفت: نوآوری صرفاً از طریق استارتاپهای ایجاد شده به دست جوانان تحصیلکرده از دل یک گاراژ زیر زمین به جامعه تزریق میشود.
سورنا ستاری در سی و ششمین نشست شورای اقتصاد مقاومتی استان اصفهان با بیان این که باید محیط کسب و کار استان به زیستگاه مناسبی برای کسبوکارهای دانشبنیان و استارتاپی بدل شود، افزود: لازمه اساسی پاگرفتن کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپی مساعد بودن زیست بوم کسب و کار است؛ محیط اجتماعی و کسب و کار استان باید زایشگاه ایدههای نوآورانه و گلخانه رشددهنده بذرهای استارتاپی باشد؛ برای این کار باید مراکز نوآوری، کارخانههای نوآوری و پارکهای علم و فناوری بخش خصوصی، نیازهای رشد این بذرهای خلاقانه را تامین کند.
معاون علمی و فناوری رییسجمهور به تحول مفهوم پارکهای علم و فناوری در شهر خلاق و فناور اشاره کرد و گفت: نسل جدید پارکهای فناوری به این سمت میرود که همه خدمات خود را بدون محدودیت به تمامی استارتاپهای شهر ارائه دهد؛ پارکهای علم و فناوری در داخل شهرهای خلاق، یک منطقه نوآوری ایجاد میکند و استارتاپها از خانه نیز میتوانند در این محدوده خدمت دریافت کنند.
ستاری، فرهنگ غنی و میراث فرهنگی اصفهان را دستمایهای برای رشد استارتاپها و صنایع خلاق و فرهنگی دانست و گفت: علیرغم اینکه مفاهیم دانشگاه و صنعت بومی نشد و این دو پدیده به فرهنگ غنی و صنایع دستی ریشهدار این استان کمکی نکرد، این حوزه همچنان به حیات خود ادامه داد؛ چرا که در تاریخ و فرهنگ این کشور ریشه دارد. حال وقت توجه به صنایع بومی استان است که میتواند به استارتاپها و صنایع خلاق جهانی کمک کند.
رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه مفاهیم نوآورانه و استارتاپی توسط جوانان خلاق و تحصیلکرده راه را برای تحول جدی حوزه کسب و کار هموار کرده است، ابراز کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر اتفاقات بسیار خوبی در دانشبنیان شدن اقتصاد کشور رخ داده است؛ باید تمرکز روی این موضوع باشد که با فراهم کردن محیط مساعد کسب و کار در کوتاه مدت میزبان کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپی هزار میلیاردی باشیم.
ستاری ادامه داد: اکنون از حوزههای گوناگون فناوریهای پیشرفته گرفته تا کسب و کارهای خدماتی، فعالان استارتاپی و شرکتهای دانش بنیانی داریم که دودکش ندارند، آلاینده نیستند و در یک اتاق چند متری محصولات یا خدمات خود را به کشور ارائه میدهند. ضمن اینکه خلق ثروت ویژگی برجسته این کسب و کارها است، نسل تازهای از کارآفرینان پرورش یافته که تاثیرات مثبتش به عنوان یادگاری ماندگار در زیست بوم کارآفرینی و نوآوری کشور باقی میماند.
وی، عزم جدی جامعه برای پهن کردن فرش سیستم کارآفرینی زیر پای دانشبنیانیها و استارتاپیها را یک ضرورت و نیازمند فرهنگسازی دانست و گفت: سرمایهگذار بخش خصوصی باید موفقیت و پیشرفت را در سرمایهگذاری روی کسب و کارهای نوآور ببینند تا زمانی که بخش خصوصی به طور کامل پای کار بیاید؛ برای کمک به روند رشد این کسب و کارها صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه حامی این کسبوکارها است.
ایران با رتبه شانزدهم جهان جزو بزرگترین استفاده کنندگان اینترنت دنیا
معاون علمیوفناوری رییس جمهور به ظرفیت ایران برای حضور کسبوکارهای استارتاپی و دانش بنیان ایرانی در عرصه جهانی اشاره کرد و گفت: ایران با رتبه شانزدهم جهانی جزو بزرگترین استفاده کنندگان اینترنت دنیا است، در حالی که گستره نفوذ زبان فارسی در اینترنت رتبه نهم را دارد. این ظرفیت بالقوه تنها در صورتی به خلق ثروت منجر میشود که زمینهها برای رشد و رونق کسب و کارهای نوآورانه مهیا باشد.
به گفته ستاری، خلق نوآوری کار بخش خصوصی است و ساختار دولت ظرفیت و سازگاری لازم را برای پویایی و خلاقیت ندارد؛ نوآوری صرفاً از طریق استارتاپهای ایجاد شده به دست جوانان تحصیل کرده از دل یک گاراژ زیر زمین به جامعه تزریق میشود.
وی به تحول جدید با ترویج مفاهیم شهر خلاق و شهر فناور اشاره کرد و گفت: در این شهر خلاق و فناور، مفهوم آموزش تحول مییابد و محدود به بازه زمانی خاصی نمیشود بلکه فرآیند یادگیری شهروندان تا لحظه مرگ ادامه دارد؛ این مفهوم تازه فرصتی برای استارتاپها و کسب و کارهای خلاق ایجاد میکند تا هرروزه برای شهروندان خدمت جدیدی به ارمغان بیاورد و مفهوم تازهای به آنها بیاموزد.
ستاری ادامه داد: در این شهر خلاق و نوآور شهروندان هر معضل اجتماعی را فرصتی تازه برای ایجاد یک کسب و کار جدید و خلق ثروت میبینند، اغلب استارتاپهای موفق از دل همین موضوعات بیرون میآید؛ تعداد ایدههای نوآورانه برای تبدیل شدن به کسب و کار بی شمار است و صرفاً باید محیطی وجود داشته باشد تا این جوانان را به سوی ایجاد و اداره یک کسب و کار نوآورانه رهنمون کند.
به گفته رئیس بنیاد ملی نخبگان بیشترین آمار بازگشت نخبگان به ایران مربوط به استارتاپها است؛ وقتی یک جوان با درآمد چند هزار دلاری از یک کشور خارجی به ایران باز میگردد و ماندگار می شود که محیط کسب و کار حس اثر گذاری و ماندگاری را در او بارور کند.
ستاری با بیان اینکه زیست بوم استارتاپی ایران جزو منحصر به فردترین ها در منطقه است؛ عنوان کرد: در ایران شرکتهای خوبی در حوزه ماشین سازی فعال هستند که پیوند آنها با نوآوری میتواند زمینه رونق کسب و کارهای دانش بنیان را فراهم کند؛ برای تحقق این امر فقط باید اجازه دهیم جوانها روی پای خود بایستند و به استقبال نوآوریهایشان برویم.
بیشترین آمار بازگشت نخبگان مربوط به استارتاپهاست
لازمه اساسی پاگرفتن کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپی مساعد بودن زیست بوم کسب و کار است؛ محیط اجتماعی و کسب و کار استان باید زایشگاه ایدههای نوآورانه و گلخانه رشددهنده بذرهای استارتاپی باشد؛
به گزارش ایران هشدار - معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه خلق نوآوری کار بخش خصوصی است و ساختار دولت ظرفیت و سازگاری لازم را برای پویایی و خلاقیت ندارد، گفت: نوآوری صرفاً از طریق استارتاپهای ایجاد شده به دست جوانان تحصیلکرده از دل یک گاراژ زیر زمین به جامعه تزریق میشود.
سورنا ستاری در سی و ششمین نشست شورای اقتصاد مقاومتی استان اصفهان با بیان این که باید محیط کسب و کار استان به زیستگاه مناسبی برای کسبوکارهای دانشبنیان و استارتاپی بدل شود، افزود: لازمه اساسی پاگرفتن کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپی مساعد بودن زیست بوم کسب و کار است؛ محیط اجتماعی و کسب و کار استان باید زایشگاه ایدههای نوآورانه و گلخانه رشددهنده بذرهای استارتاپی باشد؛ برای این کار باید مراکز نوآوری، کارخانههای نوآوری و پارکهای علم و فناوری بخش خصوصی، نیازهای رشد این بذرهای خلاقانه را تامین کند.
معاون علمی و فناوری رییسجمهور به تحول مفهوم پارکهای علم و فناوری در شهر خلاق و فناور اشاره کرد و گفت: نسل جدید پارکهای فناوری به این سمت میرود که همه خدمات خود را بدون محدودیت به تمامی استارتاپهای شهر ارائه دهد؛ پارکهای علم و فناوری در داخل شهرهای خلاق، یک منطقه نوآوری ایجاد میکند و استارتاپها از خانه نیز میتوانند در این محدوده خدمت دریافت کنند.
ستاری، فرهنگ غنی و میراث فرهنگی اصفهان را دستمایهای برای رشد استارتاپها و صنایع خلاق و فرهنگی دانست و گفت: علیرغم اینکه مفاهیم دانشگاه و صنعت بومی نشد و این دو پدیده به فرهنگ غنی و صنایع دستی ریشهدار این استان کمکی نکرد، این حوزه همچنان به حیات خود ادامه داد؛ چرا که در تاریخ و فرهنگ این کشور ریشه دارد. حال وقت توجه به صنایع بومی استان است که میتواند به استارتاپها و صنایع خلاق جهانی کمک کند.
رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه مفاهیم نوآورانه و استارتاپی توسط جوانان خلاق و تحصیلکرده راه را برای تحول جدی حوزه کسب و کار هموار کرده است، ابراز کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر اتفاقات بسیار خوبی در دانشبنیان شدن اقتصاد کشور رخ داده است؛ باید تمرکز روی این موضوع باشد که با فراهم کردن محیط مساعد کسب و کار در کوتاه مدت میزبان کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپی هزار میلیاردی باشیم.
ستاری ادامه داد: اکنون از حوزههای گوناگون فناوریهای پیشرفته گرفته تا کسب و کارهای خدماتی، فعالان استارتاپی و شرکتهای دانش بنیانی داریم که دودکش ندارند، آلاینده نیستند و در یک اتاق چند متری محصولات یا خدمات خود را به کشور ارائه میدهند. ضمن اینکه خلق ثروت ویژگی برجسته این کسب و کارها است، نسل تازهای از کارآفرینان پرورش یافته که تاثیرات مثبتش به عنوان یادگاری ماندگار در زیست بوم کارآفرینی و نوآوری کشور باقی میماند.
وی، عزم جدی جامعه برای پهن کردن فرش سیستم کارآفرینی زیر پای دانشبنیانیها و استارتاپیها را یک ضرورت و نیازمند فرهنگسازی دانست و گفت: سرمایهگذار بخش خصوصی باید موفقیت و پیشرفت را در سرمایهگذاری روی کسب و کارهای نوآور ببینند تا زمانی که بخش خصوصی به طور کامل پای کار بیاید؛ برای کمک به روند رشد این کسب و کارها صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه حامی این کسبوکارها است.
ایران با رتبه شانزدهم جهان جزو بزرگترین استفاده کنندگان اینترنت دنیا
معاون علمیوفناوری رییس جمهور به ظرفیت ایران برای حضور کسبوکارهای استارتاپی و دانش بنیان ایرانی در عرصه جهانی اشاره کرد و گفت: ایران با رتبه شانزدهم جهانی جزو بزرگترین استفاده کنندگان اینترنت دنیا است، در حالی که گستره نفوذ زبان فارسی در اینترنت رتبه نهم را دارد. این ظرفیت بالقوه تنها در صورتی به خلق ثروت منجر میشود که زمینهها برای رشد و رونق کسب و کارهای نوآورانه مهیا باشد.
به گفته ستاری، خلق نوآوری کار بخش خصوصی است و ساختار دولت ظرفیت و سازگاری لازم را برای پویایی و خلاقیت ندارد؛ نوآوری صرفاً از طریق استارتاپهای ایجاد شده به دست جوانان تحصیل کرده از دل یک گاراژ زیر زمین به جامعه تزریق میشود.
وی به تحول جدید با ترویج مفاهیم شهر خلاق و شهر فناور اشاره کرد و گفت: در این شهر خلاق و فناور، مفهوم آموزش تحول مییابد و محدود به بازه زمانی خاصی نمیشود بلکه فرآیند یادگیری شهروندان تا لحظه مرگ ادامه دارد؛ این مفهوم تازه فرصتی برای استارتاپها و کسب و کارهای خلاق ایجاد میکند تا هرروزه برای شهروندان خدمت جدیدی به ارمغان بیاورد و مفهوم تازهای به آنها بیاموزد.
ستاری ادامه داد: در این شهر خلاق و نوآور شهروندان هر معضل اجتماعی را فرصتی تازه برای ایجاد یک کسب و کار جدید و خلق ثروت میبینند، اغلب استارتاپهای موفق از دل همین موضوعات بیرون میآید؛ تعداد ایدههای نوآورانه برای تبدیل شدن به کسب و کار بی شمار است و صرفاً باید محیطی وجود داشته باشد تا این جوانان را به سوی ایجاد و اداره یک کسب و کار نوآورانه رهنمون کند.
به گفته رئیس بنیاد ملی نخبگان بیشترین آمار بازگشت نخبگان به ایران مربوط به استارتاپها است؛ وقتی یک جوان با درآمد چند هزار دلاری از یک کشور خارجی به ایران باز میگردد و ماندگار می شود که محیط کسب و کار حس اثر گذاری و ماندگاری را در او بارور کند.
ستاری با بیان اینکه زیست بوم استارتاپی ایران جزو منحصر به فردترین ها در منطقه است؛ عنوان کرد: در ایران شرکتهای خوبی در حوزه ماشین سازی فعال هستند که پیوند آنها با نوآوری میتواند زمینه رونق کسب و کارهای دانش بنیان را فراهم کند؛ برای تحقق این امر فقط باید اجازه دهیم جوانها روی پای خود بایستند و به استقبال نوآوریهایشان برویم.