بیزیکت مخفف این عبارت است: بازار یکتای زمانه، یاور کارآفرینان تلاش‌گر

صاحب امتیاز شبکه بیزیکت، شرکت ارزش آفرینان عصر اینترنت می‌باشد.

این شرکت با کد 6543-95-17-17 به عنوان یک شرکت نوآفرین مورد تایید سازمان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات کشو رمی‌باشد.

بینان‌گذار اصلی شبکه بیزیکت و مدیرعامل این شرکت آقای خلیل رضوی می‌باشند که با بیش از 25 سال تجربه تخصصی در حوزه کسب و کارهای مدیریتی، کامپیوتری و اینترنتی، از اولین دانش آموختگان مدیریت کارآفرینی در ایران بوده و خالق بیش از 105 عنوان کتاب در حوزه کسب و کارآفرینی هستند.

 

داستان مختصر شرکت ارزش آفرینان عصر اینترنت:

 

همان‌طور که در داستان سرگذشت بیزیکت (این‌جا این داستان را بخوانید) و داستان بنیان‌گذار بیزیکت (این‌جا این داستان را بخوانید) بیان شده، اسم بیزیکت در بهمن 1394 متولد شد. اما تا مهر 1396 بیزیکت تنها بود! یعنی شخص بنیان‌گذار، آقای خلیل رضوی، به تنهایی همه بار مالی و کاری و ... را بر عهده داشت!

 

شهریور 1396 با اطلاع‌رسانی‌هایی که توسط ایشان برای همراهی علاقه‌مندان صورت گرفت، دوستی فعال از مشهد کلید استارت شراکت را زد. بدین‌سان که بعد از چندین دور صحبت تلفنی با جناب آقای میری، روز 31 شهریور 1396 ایشان به همراه دو دوست دیگر با ماشین شخصی، از مشهد برای مذاکره نزد آقای رضوی آمدند.

 

طی دو روز کامل، مذاکرات بسیار دقیق و سنگین، در نهایت توافق اولیه مکتوب و حاصل شد و با ورود شخص آقای ناصحی به عنوان دومین سهام‌دار، بنای اولیه این مشارکت گذاشته شد.

 

بعد از کسب اطمینان اولیه توسط دوستان مشهدی، در آبان 1396 و با حضور متقابل آقای رضوی در مشهد، این بار دوستان دیگری از شهر مشهد به این جمع اضافه شدند، جناب آقایان: دهباشی و پورحسن و کامروا و نامقی.

 

تقریباً به طور هم‌زمان، یعنی آبان 1396، جناب آقای وکیلی از شهر همدان هم به این جمع ملحق شدند و بدین‌سان هیئت موسس اولیه شرکت مشخص شد.

 

طی زمستان 1396 طبق روالی که اهل فن می‌دانند درگیر مراحل ثبت شرکت شدیم و بعد از دقیقاً 40 اسم مختلفی که به اداره ثبت پیشنهاد دادیم سرانجام اسم زیبای « ارزش آفرینان عصر اینترنت » تایید شد و کارهای ثبت اولیه شرکت به نتیجه رسید و نهایتاً در 20 اردیبهشت 1397 این شرکت رسماً تاسیس و آگهی ثبت آن در روزنامه رسمی کشور منتشر شد.

 

تابستان 1397 چهار دوست جدید، جناب آقایان برادران حسین‌پور و مجتبوی از شهر مشهد و جناب آقای جباری از تهران، با سرمایه‌گذاری در این شرکت به جمع ما پیوستند.

 

پاییز 1397 در نمایشگاه 5 روزه با عنوان شهر هوشمند در مشهد، بیزیکت به عنوان استارت‌آپ برگزیده شناخته شد.

 

سال 1398 با اثبات نوآور بودن خدمات ابتکاری که در بیزیکت عرضه شده است، این شرکت موفق به اخذ عنوان شرکت نوآفرین از سازمان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات کشور، زیر نظر معاونت فن‌آوری نهاد ریاست جمهوری گردید.

 

نکته مهم در فعالیت این شرکت، دورکار بودن تیم اجرایی و فنی آن می‌باشد. بیزیکت از روز اول با هدف ایجاد یک سازمان مجازی کشوری پا به عرصه گذاشته و سال‌ها قبل از آن‌که کرونا مردم را با دورکاری آشنا کند، این شرکت برپایه دورکای بنا شده و پیش آمده است. همان‌طور که اعضای سهام‌دار این شرکت، از گوشه و کنار ایران همراه هم شد‌ه‌اند تا کاری کنند کارستان.

 

از ابتدای سال 1399 و بعد از یک وقفه بلندمدت فنی (که می‌توانید در داستان بیزیکت دلیلش را بخوانید)، با همراهی تیم فنی متعهد و خلاق، دوستان عزیز، جناب آقایان: ذنوبی، زارع، بهشتی و سرکارخانم کاویانی و دوستان همکار دیگر، که هر یک، از گوشه‌ای از ایران عزیز ما را همراهی می‌کنند، کار توسعه بیزیکت با سرعت و کیفیت عالی از نو شروع شد و ...

 

و اینک با کوله‌باری از تجارب تلخ و شیرین، با صرف هزینه سنگین مادی و معنوی، بیزیکت آماده کمک به مردم عزیز ایران برای رشد و توسعه کسب‌و‌کارهای خود و رسیدن به درآمدهای مناسب و سالم و دائمی می‌باشد.

 

خلاصه:

 

در بیزیکت همه ایرانیان می‌توانند هم خرید کنند، هم فروش کنند و هم از خرید و فروش دیگران کسب درآمد کنند.

امیدواریم با عضویت در بیزیکت بتوانید کسب و کار خود را آن‌چنان که شایسته است پیش ببرید و حضور شما در بیزیکت رونق دهنده فعالیت‌ها و کسب و کارتان باشد.

در این راه مشتاقانه منتظر شنیدن هر نوع پیشنهاد و انتقاد و نظر از سوی شما هستیم.

شما می‌توانید با گزینه ارتباط با ما، نظرات خود را بفرمایید و مطمئن باشید از آن‌ها استقبال خواهد گردید.

 

این داستان هم خواندنی است:

داستان شیرین بنیان‌گذار برای رسیدن به بیزیکت